Van waar komt onze passie?

Een actieve, creatieve aanpak

Wij zijn gedreven in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies en verkavelingen. Wij maken gebruik van een brede waaier aan publiciteitskanalen en verkoopsmethodes, zodat kopers en huurders snel de weg vinden naar uw eigendom.

Gericht op kwaliteit

Wij zijn er van overtuigd dat uitstekende dienstverlening de enige manier is om te overleven in de concurrentiële vastgoedmarkt. Bij Woningzorg primeren kwaliteit en service, of het nu gaat om een vrijblijvende schatting van uw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het technisch beheer van een huurwoning.

Woningzorg is lid van Vastgoed Alliantie en onderschrijft de deontologische code van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Tevens zijn we lid van het Immoview netwerk, een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende autonome vastgoedmakelaars, die hun krachten bundelen voor een betere service aan de klant.

Op Woningzorg kunt u rekenen, van het eerste contact tot het afsluiten van de verhuur- of verkoopovereenkomst, en nog lang daarna. Contacteer ons gerust voor informatie en advies over kopen en verkopen, huren en verhuren.

Meer dan 25 jaar ervaring, praktische gedrevenheid en een frisse dosis creativiteit. Met Woningzorg hebt u goed gekozen.

Bel voor vrijblijvende info op +32 15 20 15 60 of  +32 475 61 54 22.

Gegarandeerde expertise

immoview

http://www.immoview.be


Immoview is een krachtig netwerk van onafhankelijke, dynamische vastgoedmakelaars. Via een databank wordt het aanbod permanent tussen de Immoview-kantoren uitgewisseld, wat in een vlotte en correcte verkoop of verhuur zal resulteren.
Hieronder vindt u een overzicht van alle Immoview makelaars. Selecteer een kantoor voor meer informatie.